Автоматизоване управління солодосушаркою в класі нестаціонарних систем - Герасименко, Тетяна Михайлівна (My University, 2015)
Дисертаційна робота присвячена підвищенню ефективності роботи процесу сушіння солоду в класі нестаціонарних систем та забезпеченню кількості якісно просушеного солоду та зменшення витрат енергоносіїв. Проведено аналіз об'єкта керування, методів і моделей, що використовуються при керуванні процесом сушіння солоду.
Keywords: автоматизація; сушарки шахтного типу; нечітка логіка; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка; automation; dryers of shaft type; fuzzy logic