Мількевич, Володимир Михайлович2019-11-072019-11-072019Мількевич, В. М. Зменшення втрат цукрози при зберіганні цукрових буряків / В. М. Мількевич // Наукові праці НУХТ. – Київ : НУХТ, 2019. – Том 25, № 3. – С. 206-214.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30237Проведено аналіз факторів, які впливають на втрати цукрози при зберіганні цукрових буряків. Встановлено ефективність засобу «Корцид» на основі полігексаметиленгуанідину (ПГМГ). Рекомендовано шляхи, які надають можливість зменшити втрати цукрози, зберегти технологічні якості цукрових буряків при їх зберіганні. An analysis of factors that affect the loss of sucrose during storage of sugar beets is made. The effectiveness of the drug “Kortsid” based on polyhexamethylene guanidine (PHMG) was established. Recommended ways to reduce the loss of sucrose and technological qualities of sugar beets during storage.uk-UKцукрові бурякидиханнятерміни збираннявтрати цукрозиsugar beetbreathcleaning timesucrose lossЗменшення втрат цукрози при зберіганні цукрових буряківArticle