Іванов, Сергій ВіталійовичЗаріцька, АлінаНауменко, Ксенія АндріївнаУсатюк, Світлана Іванівна2013-12-132013-12-132013Формування показників якості вафельних виробів методом математичного конструювання / С. В. Іванов, А. Ю. Заріцька, К. А. Науменко, С. І. Усатюк // Якість і безпека харчових продуктів : міжнародна науково-технічна конференція, 14-15 лист. – Київ: НУХТ, 2013. – С. 181-182.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12079Розглянуто розроблення схеми технологічної експертизи виробництва вафельних виробів, збагачених фітокомпозиціями, для отримання якісного та безпечного харчового продукту. We consider the development scheme of examination wafer manufacturing products enriched fitocomposition to obtain high-quality and safe food product.uk-UKвафліфітокомпозиціяфункціональний продуктwafflesfitocompositionfunctional productкафедра експертизи харчових продуктівФормування показників якості вафельних виробів методом математичного конструювання