Перспективи виробництва кисломолочного напою, збагаченого вишневим та грушевим пюре - Гоцуляк, Віталій Ярославович; Гойко, Ірина Юріївна (My University, 2020)
Обгрунтовано використання пюре із вишні та груші у виробництві кисломолочного напою. The use of cherry and pear puree in the production of sour milk drink is substantiated
Keywords: пюре; напій; вишня; груша; рuree; drink; cherry; pear; кафедра технології оздоровчих продуктів