Гоцуляк, Віталій ЯрославовичГойко, Ірина Юріївна2021-03-222021-03-222020-11Гоцуляк В. Я. Перспективи виробництва кисломолочного напою, збагаченого вишневим та грушевим пюре / В. Я. Гоцуляк, І. Ю. Гойко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 19-20 листопада 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 31–32.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32971Обгрунтовано використання пюре із вишні та груші у виробництві кисломолочного напою. The use of cherry and pear puree in the production of sour milk drink is substantiatedotherпюренапійвишнягрушарureedrinkcherrypearкафедра технології оздоровчих продуктівПерспективи виробництва кисломолочного напою, збагаченого вишневим та грушевим пюреThesis