Мінімаксне управління в лінійних системах з розподіленими параметрами, що функціонують в умовах невизначеності - Лобок, Олексій Петрович; Савіцька, Наталія Митрофанівна (My University, 2014)
Задачі мінімаксного управління для систем з зосередженими параметрами, розглядались в багатьох роботах. Дана робота присвячена подальшому розвитку теорії мінімаксного управління стосовно систем з розподіленими параметрами, які описуються узагальненими рівняннями в частинних похідних параболічного типу. Problems minimax control for systems with lumped parameters considered in many papers. This work is devoted to the further development of the theory of minimax control in relation to systems with distributed parameters, described by generalized equations in partial derivatives of parabolic type.
Keywords: лінійні системи; мінімаксне керування (оцінювання); linear systems; development; minimax control; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка