Термозварювач (Патент на корисну модель № 153891) - Шевела, Наталія Григорівна; Циганкова, Ганна Анатоліївна (My University, 2023)
Термозварювач належить до настільних зварювачів пакетів для пакування виробів м’ясної, рибної та сирної продукції у герметичні пакети у звичайних умовах повітряного середовища.

The thermosealer belongs to table-top bag sealers for packing meat, fish and cheese products in hermetic bags in normal atmospheric conditions.
Keywords: кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.; пакування; зварювач пакетів; крафт-папір; packaging; package welder; kraft paper