Хліб з борошна тритікале - Федорова, Тетяна Олексіївна; Дробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна (My University, 2004)
Опис до патенту на корисну модель. Описание к патенту на полезную модель. Description to useful model patent.
Keywords: хліб; bread; тритикале; борошно тритикале; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; мука тритикале; triticale; triticale flour; кафедра готельно-ресторанної справи