Грабовська, Олена ВячеславівнаУханова, А. В.Парняков, Олексій СергійовичСабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна2012-10-012012-10-012008Дослідження впливу електромагнітного поля НВЧ на процес окиснення крохмалю пероксидом водню / О. В. Грабовська, А. В. Уханова, О. С. Парняков, Н. І. Сабадаш // Цукор України. - 2008. - № 1. - С. 34-36.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3083Досліджено вплив електромагнітного поля НВЧ на технологічні умови окиснення картопляного крохмалю пероксидом водню з метою отримання модифікованого крохмалю із драглеутворювальними властивостями.The effect of microwave electromagnetic field on the technological conditions of potato starch oxidation with hydrogen peroxide to produce modified starch with gelling properties.otherкрохмальstarchокисненняполе НВЧдраглеутворенняoxidationmicrowave fieldgelationкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології цукру і підготовки водиДослідження впливу електромагнітного поля НВЧ на процес окиснення крохмалю пероксидом воднюArticle