Січені напівфабрикати на основі рибної сировини з фукусом (Патент на корисну модель № 37460) - Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Проява, Катерина Миколаївна (My University, 2008)
Розроблено січені напівфабрикати на основі рибної сировини з фукусом, які містять фарш рибний, фарш курячий, пробуджені зернопродукти, картоплю сиру, цибулю, моркву, яйця, масло вершкове, воду, сіль, перець чорний мелений, які відрізняються тим, що додатково вносяться морські водорості фукус. Developed on the basis of semi-finished products made of logs of raw fish of fukus containing minced fish, minced chicken, awakened their products, raw potatoes, onions, carrots, eggs, butter, water, salt, ground black pepper, which are characterized in that it further made seaweed fucus.
Keywords: зернопродукти пробуджені; фарш курячий; фукус; напівфабрикати; фарш рибний; awakened their products; minced chicken; fucus; semi-finished products; minced fish; кафедра біотехнології і мікробіології; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів