Адгезивні властивості згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами - Рябоконь, Наталія Валеріївна; Савченко, Олександр Аркадійович (My University, 2012)
Зроблено висновок про доцільність використання згущеного молока з цукром та згущеного молока з цукром і наповнювачем шипшини у кондитерській промисловості, зразки яких мають найкращі показники міцності адгезії. Для раціонального підбору пакувальних матеріалів та технологічного обладнання найкраще впроваджувати у виробництво продукти з низьким показником міцності адгезії, а саме згущені молочні консерви з цукром і наповнювачем смородини. Was concluded about the feasibility of using sweetened condensed milk and evaporated milk with sugar and filled hips in the confectionery industry, examples of which are the best indicators of the strength of adhesion. For a rational selection of packaging materials and process equipment to implement the best products in the production of low adhesion strength, namely condensed canned milk with sugar and currant filling.
Keywords: згущене молоко; condensed milk; траєкторія руху; trajectory; міцність адгезії; adhesion strength