Костенко, Єлизавета ЄвгеніївнаШтокало, Мирослава ЙосипівнаБутенко, Олена Миколаївна2014-10-212014-10-212014Костенко, Є. Є. Історія розвитку аналізу харчових продуктів на кафедрі аналітичної хімії НУХТ / Є. Є. Костенко, М. Й. Штокало, О. М. Бутенко / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 34.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17521Як самостійний підрозділ кафедра аналітичної хімії існує в університеті з 1965 року. До цього курс аналітичної хімії викладався на інших хімічних кафедрах. На кафедрі у різний час працювали С.Т. Орловський, А.К. Бабко (згодом академік АН УРСР), І.М. Алтаєв, Х.М. Починок, І.І. Єрьоменко. As an independent division of the Department of Analytical Chemistry at the university there in 1965 year. By this course of analytical chemistry taught in other departments of the chemical. on department at various times worked ST Orlovsky, AK Babko (later Academician USSR), IM Altayev, HM Pochinok, II Eremenko.otherаналіз харчових продуктіваналітична хіміяісторія розвиткуanalysis of foodanalytical chemistryhistory of developmentкафедра харчової хіміїІсторія розвитку аналізу харчових продуктів на кафедрі аналітичної хімії НУХТOther