Купчук, Оксана В’ячеславівна2024-07-112024-07-112024Купчук, О. В. Удосконалення технології вершкового масла з прянощами та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 108 т за добу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Купчук Оксана В’ячеславівна ; наук. керівник Ульяна Геннадіївна Бандура. – Київ, 2024. – 97 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43998ukкафедра технології молока і молочних продуктіввершкове маслотехнологічний процеспрянощіпереробка молокаякість продукціїінноваціїУдосконалення технології вершкового масла з прянощами та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 108 т за добуOther