Скорченко, Тетяна АнатоліївнаПухляк, Анастасія ГригорівнаРябоконь, Наталія Валеріївна2012-06-292012-06-292011Патент № 56598. МПК (2011.01) А23С 9/00. Спосіб отримання згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами / Скорченко Т. А., Пухляк А. Г., Рябоконь Н. В. - № u 2010 05993, заявл. 18.05.2010 ; опубл. 25.01.2011, Бюл. № 2.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1955Спосіб отримання згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами, який передбачає підготовку та згущення пастеризованого молока з вуглеводним сиропом, охолодження отриманої згущеної молочної основи, додавання плодово-ягідної сировини, перемішування, розфасовку готового продукту, який відрізняється тим, що у згущену молочну основу в процесі охолодження вноситься плодово-ягідний сироп, у кількості 13…18 % від маси готового продукту.Method of condensed milk canned fruit fillings, which provides training and thickening pasteurized milk with carbohydrate syrup, condensed milk obtained cooling base, add fruit and berry raw materials, mixing, packing the finished product, which is characterized in that the condensed milk-based products in the cooling process is brought fruits and berries syrup, the number 13 ... 18% of the weight of the finished product.otherзгущені молочні консервиплодово-ягідні наповнювачівуглеводний сиропcondensed canned milkfruit fillingcarbohydrate syrupsкафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологійкафедра технології молока і молочних продуктівСпосіб отримання згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами (Патент на корисну модель № 56598)Article