Еволюція моделей інноваційного процесу - Федулова, Ірина Валентинівна (My University, 2010)
У статті розглянуті моделі інноваційного процесу і їх розвиток протягом останніх років становлення національної інноваційної системи. Еволюція моделей інноваційного процесу дозволяє розглянути як змінювались їх основні характеристики і властивості в часі.
Keywords: інноваційна діяльність підприємства; innovative activity of the enterprise; інноваційний процес; innovation process; кафедра економіки праці та менеджменту