Кадрова безпека: загрози виникнення і шляхи збереження - Шпакович, Катерина Андріївна (My University, 2014)
Визначення категорії «кадрова безпека підприємства» та джерел її загроз є актуальним для сучасних підприємств. Definition of the "personnel security company" and the sources of threats is important for modern enterprises.
Keywords: кадрова безпека; фінансова безпека; ризики; personnel security; financial security; risks