Aroma marketing in the restaurant business - Bulakh, Olena; Yavorska, Oksana; Kuzmin, Oleg (My University, 2023)
У дослідженні розглядається роль арома-маркетингу у ресторанному бізнесі, акцентуючи на його потенціалі впливати на поведінку споживачів та зміцнювати позиціонування бренду через сенсорні стратегії ароматизації

This study explores the role of aroma marketing in the restaurant business, highlighting its potential to influence consumer behavior and enhance brand positioning by leveraging sensory experiences through targeted scent strategies
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; аромамаркетинг; ресторанний бізнес; сенсорний маркетинг; поведінка клієнтів; aroma marketing; restaurant business; sensory marketing; customer behavior