Біотехнологічний процес метанового зброджування стічних вод - Захарова, Руслана Анатоліївна; Бублієнко, Наталія Олександрівна; Семенова, Олена Іванівна (My University, 2019)
Охарактеризовані переваги метанового бродіння для очищення концентрованих стічних вод. Дана характеристика бактерій, які беруть участь у процесі. Наведені приклади застосування метанової ферментації. Показана можливість використання метанового бродіння для отримання біологічного палива. The advantages of methane fermentation for the treatment of concentrated sewage are described. This is a characteristic of the bacteria involved in the process. Examples of methane fermentation are given. The possibility of using methane fermentation to produce biological fuel is shown.
Keywords: стічні води; біохімічне очищення; метанове бродіння; methane fermentation; wastewater; biochemical purification; кафедра екології та екоменеджменту