Шульга, Оксана СергіївнаЧорна, Анастасія Іванівна2024-08-192024-08-192021Шульга, О. Товарознавча експертиза екологічного посуду / О. Шульга, А.Чорна // Сучасна товарознавча експертиза: теоретичні розробки, практичний досвід, проблеми і перспективи : матеріали І-ї Міжнародної наук.-практичної конференції, 30 вересня 2021 р., м. Львів. – Львів : Растр-7, 2021. – С. 167-170https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44355Проведено аналіз факторів, що впливають на ринок біополімерів. Сформовано характеристику категорій біодеградабельного посуду. Проведено SWOT-аналіз для якісної оцінки розроблення їстівного посуду, де виділені основні можливості і загрози, а також сильні та слабкі сторони. Наведено показники якості їстівних стаканчиків.An analysis of the factors affecting the biopolymers market was carried out. A description of the categories of biodegradable tableware has been created. A SWOT analysis was conducted for a qualitative assessment of the development of tableware, where the main opportunities and threats, as well as strengths and weaknesses, were highlighted. The indicators of the quality of edible cups are given.ukкафедра експертизи харчових продуктівякістьбіодеградабельна упаковкаїствний стаканчикqualitybiodegradable packagingedible cupТоварознавча експертиза екологічного посудуThesishttps://orcid.org/0000-0001-5357-3986https://orcid.org/0000-0001-6929-3487