Товарознавча експертиза екологічного посуду - Шульга, Оксана Сергіївна; Чорна, Анастасія Іванівна (My University, 2021)
Проведено аналіз факторів, що впливають на ринок біополімерів. Сформовано характеристику категорій біодеградабельного посуду. Проведено SWOT-аналіз для якісної оцінки розроблення їстівного посуду, де виділені основні можливості і загрози, а також сильні та слабкі сторони. Наведено показники якості їстівних стаканчиків.

An analysis of the factors affecting the biopolymers market was carried out. A description of the categories of biodegradable tableware has been created. A SWOT analysis was conducted for a qualitative assessment of the development of tableware, where the main opportunities and threats, as well as strengths and weaknesses, were highlighted. The indicators of the quality of edible cups are given.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; якість; біодеградабельна упаковка; їствний стаканчик; quality; biodegradable packaging; edible cup