Метафоричні підходи до менеджменту організацій в процесі розвитку та управління змінами: управлінські теорії та практика - Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2020)
Розглядається використання метафоричного підходу в практиці менеджменту організацій при здійсненні змін та розвитку. Метафори пропонується використовувати на різних етапах управлінської діяльності: і при діагностиці, і при розробленні стратегії, і на кожному етапі здійснення змін. The use of a metaphorical approach in the practice of organization management in the implementation of change and development is considered. Metaphors are proposed to be used at different stages of management: in the diagnosis, and in the development of strategy, and at each stage of change.
Keywords: менеджмент організацій; організаційні метафори; метафоричне бачення організації; management of organizations; organizational metaphors; metaphorical vision of the organization; кафедра економіки праці та менеджменту