Котлети рибні з капустою савойською (Патент на винахід № 120579) - Дітріх, Ірина Вікторівна; Єфімович, Поліна Євгенівна; Ільчук, Наталія Вікторівна (My University, 2019)
Котлети рибні з капустою савойською, відрізняються тим, що в якості філе рибного використовують філе білого амура та додатково містять подрібнену капусту савойську. Fish cutlets with Savoy cabbage, differ in that as a fillet of fish, white cupid fillet is used and additionally contain chopped Savoy cabbage.
Keywords: філе білого амуру; капуста савойська; біологічна цінність; органолептичні властивості; grass carp fillet; Savoy cabbage; biological value; organoleptic properties; кафедра готельно-ресторанної справи