Дітріх, Ірина ВікторівнаЄфімович, Поліна ЄвгенівнаІльчук, Наталія Вікторівна2021-04-202021-04-202019Патент на корисну модель № 120579, МПК (2019.01) A23 L 17/00 Котлети рибні з капустою савойською / І. В Дітріх, П. Є. Єфимович, Н .В. Ільчук ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u201900461 ; заяв. 17.01.2019 ; опубл. 26.12.2019, Бюл. № 24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33474Котлети рибні з капустою савойською, відрізняються тим, що в якості філе рибного використовують філе білого амура та додатково містять подрібнену капусту савойську. Fish cutlets with Savoy cabbage, differ in that as a fillet of fish, white cupid fillet is used and additionally contain chopped Savoy cabbage.філе білого амурукапуста савойськабіологічна цінністьорганолептичні властивостіgrass carp filletSavoy cabbagebiological valueorganoleptic propertiesкафедра готельно-ресторанної справиКотлети рибні з капустою савойською (Патент на винахід № 120579)Technical Report