Марченко, А. В.Кравченко, Олександр Іванович2013-05-132013-05-132013Марченко, А. В. Застосування програмного комплексу flow vision для дослідження процесу замішування дріжджового тіста в тістомісильній машині безперервної дії / А. В. Марченко, О. І. Кравченко // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тез. доп. 79-ї наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 15—16 квітня 2013 р. - Київ : НУХТ, 2013. - Ч. ІІ. - С. 79-80.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7759Основною метою замішування є утворення тістової маси зі специфічними фізичними властивостями, що забезпечують оптимальний перебіг процесів дозрівання тіста, його оброблення, випікання і, в результаті, одержання виробів високої якості. За допомогою програми Flow Vision запропоновано дослідити гідродинамічні процеси в камері тістомісильної машини.uk-UKдріжджове тістомашина безперервної діїшнекдрожжевое тестомашина непрерывного действияyeast doughcontinuous machinescrevкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвЗастосування програмного комплексу flow vision для дослідження процесу замішування дріжджового тіста в тістомісильній машині безперервної діїThesis