Сучасні пакувальні технології в харчовій промисловості - Святненко, Роман Сергійович; Маринін, Андрій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович (My University, 2024)
У роботі розглянуто сучасні пакувальні технології в харчовій промисловості, зокрема активну, інтелектуальну та розумну упаковку. Описано їхню роль у збереженні якості та безпечності продуктів, моніторингу свіжості та подовженні терміну зберігання.
Keywords: проблемна науково-дослідна лабораторія; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; активна упаковка; інтелектуальна упаковка; active packaging; intelligent packaging