Москалюк, Оксана Євгеніївна2019-11-152019-11-152019Москалюк, О. Є. Удосконалення технології м'ясопродуктів лікувально-профілактичного призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 "Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів" / Москалюк Оксана Євгеніївна ; Нац. ун-т харч. технол. – Київ, 2019. – 25 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30260Дисертація присвячена розробці м'ясопродуктів лікувально-профілактичного призначення з використанням грибної сировини та фітокомплексу пророщених зерен злакових культур «CHOICE». Науково обґрунтовано та експериментально підтверджено доцільність використання грибної сировини і фітокомплексу злакових культур для фортифікації вітамінного та мінерального складу, що в результаті приведе до підвищення функціональних властивостей м’ясних продуктів лікувально-профілактичного призначення.uk-UKм'ясні продуктигрибна сировинаоздоровчо-профілактичне харчуванняmeat productshealth-preventive nutritionfungal raw materialsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівУдосконалення технології м'ясопродуктів лікувально-профілактичного призначенняThesis