Роль діалогічного мовлення при вивченні іноземної мови ( англійської) студентами економічних спеціальностей - Кияшко, Оксана Василівна (My University, 2014)
Важливою частиною професійної компетентності сучасного фахівця з економіки має бути професійна комунікативна компетенція, елементом якої є вміння будувати діалоги. Роль вивчення діалогічної форми мови є дуже важливою, тому що діалог уважається найбільш природнім проявом мовленнєвої активності. An important part of professional knowledge of a modern economist must be experienced communicative skills. The dialogue building is a major part of speaking skills. The role of dialogue studying is a very urgent part because it is the most natural speaking activity.
Keywords: спілкування; уміння; іноземна мова; сучасна освіта; діалоги; communication; skills; foreign language; modern education; dialogues; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації