Поліщук, Галина ЄвгеніївнаРибак, Ольга МиколаївнаГончарук, Олена ВладиславівнаЗгурський, Андрій ВолодимировичГулак, Олена Володимирівна2013-10-092013-10-092013Патент 77582 UA, МПК А23G 9/04 (2006.01) А23G 9/42 (2006.01) Спосіб виробництва овочево-вівсяного морозива / Поліщук Г. Є., Рибак О. М., Гончарук О. В., Згурський А. В., Гулак О. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201207601 ; заявл. 20.06.2012 ; опубл. 25.02.2013, Бюл. № 4, 2013 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10217Спосіб виробництва овочево-вівсяного морозива, що включає підготовку гарбуза, цукру і води, пастеризацію, охолодження, визрівання й фризерування суміші, фасування, загартування і зберігання морозива, який відрізняється тим, що пюре гарбуза після термокислотного гідролізу з водним екстрактом із суцвіття гібіскусу направляють на гомогенізацію й додають до змішаного з цукром та гідратованого вівсяного борошна або подрібнених вівсяних пластівців. Method of vegetables and oatmeal ice cream, including the preparation of pumpkin, sugar and water pasteurization, cooling, aging and fryzeruvannya mix, packaging, and storage of ice cream hardening, characterized in that the pumpkin puree termokyslotnoho after hydrolysis with aqueous extract of hibiscus blossoms sent to homogenization and add to mixed with sugar and hydrated oat flour or powdered oatmeal.otherспосіб виробництваmethod of productionморозивоice creamпюре гарбузаpumpkin pureeсуцвіття гібіскусуinflorescence hibiscusвівсяне борошноoatmealкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології харчування та ресторанного бізнесуСпосіб виробництва овочево-вівсяного морозива (Патент на корисну модель № 77582)Other