Волощук, Галина ІванівнаКочура, Н. М.Волкова, Галина АнатоліївнаЮрчак, Віра Гаврилівна2013-03-212013-03-212000Волощук, Г. І. Вплив дисперсності овочевих порошків на технологію виготовлення та якість макаронних виробів / Г. І. Волощук, Н. М. Кочура, Г. А. Волкова, В. Г. Юрчак // Харчова промисловість. – 2000. – № 45. – С. 68–72.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7004Показано переваги впливу високодисперсних овочевих та ягідних порошків порівняно з крупнодисперсними. Вивчено вплив дисперсності овочевих порошків на процеси замісу тіста та пресування макаронних виробів. It was shown advantages of the influence fine-grained vegetable and berry powders in comparison with large-grained. It was studied the dispersion of powders on processes mixing of the dough and pressing of macaroni products.otherмакаронні виробиовочеві порошкидисперсністьхарчова цінністьякістькрихтуватість тістаmacaroni productsvegetable powdersdispersionfood valuequalityfriability of the doughкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВплив дисперсності овочевих порошків на технологію виготовлення та якість макаронних виробівArticle