Вплив дисперсності овочевих порошків на технологію виготовлення та якість макаронних виробів - Волощук, Галина Іванівна; Кочура, Н. М.; Волкова, Галина Анатоліївна; Юрчак, Віра Гаврилівна (My University, 2000)
Показано переваги впливу високодисперсних овочевих та ягідних порошків порівняно з крупнодисперсними. Вивчено вплив дисперсності овочевих порошків на процеси замісу тіста та пресування макаронних виробів. It was shown advantages of the influence fine-grained vegetable and berry powders in comparison with large-grained. It was studied the dispersion of powders on processes mixing of the dough and pressing of macaroni products.
Keywords: макаронні вироби; овочеві порошки; дисперсність; харчова цінність; якість; крихтуватість тіста; macaroni products; vegetable powders; dispersion; food value; quality; friability of the dough; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів