Дробот, Віра ІванівнаСильчук, Тетяна Анатоліївна2012-03-092012-03-092001Дробот, В. І. Подовження терміну зберігання житньо-пшеничного хліба / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук // Наукові праці УДУХТ. - 2001. - № 10, Ч. ІІ. – С. 104-105.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/411Досліджено вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату на процес черствіння хліба. Встановлено, що внесення цих добавок збільшує масову частку декстринів в хлібі, що сприяє сповільненню процесу черствіння готових виробів та обумовлює подовження терміну зберігання хліба.The influence of rye-malt extract and enzyme on stylling process. The usage in bough rye-malt extract and enzyme to increase total contents of dextrin of bread and prolong the time of bread storage, are established.uk-UKхлібсолодовий екстрактферментний препаратпроцес черствіннядекстриниbreadmalt extractenzymesstylling processкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПодовження терміну зберігання житньо-пшеничного хліба