Цикало, Діана Юріївна2023-04-252023-04-252023Цикало, Д. Ю. Науково-практичне обґрунтування та розроблення технологій харчової продукції за аюрведичними рекомендаціями, адаптованої до українських традицій. Наукове обґрунтування та розроблення технології формованих сиркових виробів за аюрведичними рекомендаціями : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Діана Юріївна Цикало ; наук. керівник Наталія Миколаївна Ющенко. – Київ, 2023. – 227 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40343otherсиркові виробиаюрведичні сиркові кулькиаюрведичне харчуванняВата-дошаПітта-дошаКапха-дошакафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїНауково-практичне обґрунтування та розроблення технологій харчової продукції за аюрведичними рекомендаціями, адаптованої до українських традицій. Наукове обґрунтування та розроблення технології формованих сиркових виробів за аюрведичними рекомендаціямиOther