Новий сурімі-подібний матеріал для структурованих м’ясопродуктів - Галенко, Олег Олександрович; Медяник, Марія Олександрівна; Кравчук, Валентина Вадимівна (My University, 2021)
Мета досліджень: дослідження можливості використання розробленого сурімі - подібного матеріалу з ММО індика в технологіях готових продуктів. The purpose of the research: to investigate the possibility of using the developed surimi-like material from MMO turkey in the technology of finished products.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; м’ясо індички; рецептура; якісні показники м'яса; turkey meat; recipe; meat quality indicators