Галенко, Олег ОлександровичМедяник, Марія ОлександрівнаКравчук, Валентина Вадимівна2023-04-102023-04-102021Галенко, О. О. Новий сурімі-подібний матеріал для структурованих м’ясопродуктів / О. О. Галенко, М. О Медяник, В. В. Кравчук // Інновації управління продуктивністю та поліпшення якості зерна пшениці озимої, присвячена пам’яті професора Г. П. Жемели : матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, 30 вересня 2021 р., м. Полтава. – Полтава : ПДАУ, 2021. – С. 290-291https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39985Мета досліджень: дослідження можливості використання розробленого сурімі - подібного матеріалу з ММО індика в технологіях готових продуктів. The purpose of the research: to investigate the possibility of using the developed surimi-like material from MMO turkey in the technology of finished products.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівм’ясо індичкирецептураякісні показники м'ясаturkey meatrecipemeat quality indicatorsНовий сурімі-подібний матеріал для структурованих м’ясопродуктівThesis