Система та функції управління витратами на підприємствах - Скригун, Наталія Петрівна (My University, 2007)
Розглянуто сутність системи управління витратами на підприємствах, узагальнено основні функції управління витратами, визначено принципи та задачі управління витратами виробництва. The essence of the expenses management system of the enterprises is examined, the main functions of the expenses management are summarized, the principles and tasks of the production expenses management are defined.
Keywords: витрати; калькулювання; управління; costs; calculation; management; кафедра маркетингу