Спиртова галузь України на шляху до інноваційного розвитку - Українець, Анатолій Іванович; Хомічак, Любомир Михайлович; Шиян, Петро Леонідович; Олійнічук, Сергій Тимофійович (My University, 2007)
Розглянуті шляхи розвитку спиртової галузі України - науково-технічне оновлення виробництва, впровадження інноваційних ресурсо- і енергозберігаючих, екологічно безпечних технологій, зниження собівартості, підвищення якості, освоєння нових конкурентоспроможних видів продукції, в тому числі і паливного етанолу (біоетанолу).

Ways of development spirit industry of Ukraine - scientific and technical updating of manufacture, introduction innovative resources and energy-saving, ecologically safe technologies, decrease in the cost price, improvement of quality, development of new competitive kinds of production, including fuel ethanol (bioethanol) are considered.
Keywords: енерго- ресурсозаощаджуючі технології; біоетанол; моторні палива; високооктанова кисневмісна добавка до бензинів; дифузійний сок; resources and energy-saving technologies; bioethanol; motor fuel; high-octane oxygen contain additive to gasolines; biogas; secondary juice obtained from skins extraction; біогаз; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; кафедра технології цукру і підготовки води