Функціонально-технологічні властивості сухих багатокомпонентних концентратів для хлібобулочних виробів на основі молочної сироватки - Хлусова, Карина Юріївна; Васильченко, Тетяна Олександрівна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Білик, Олена Анатоліївна (My University, 2018)
Розглянуто можливість використання сухої молочної сироватки збагаченої магнієм та манганом у виробництві сухих багатокомпонентних молоковмісних концентратів для хлібобулочних виробів. Розроблено рецептуру сухого багатокомпонентного молоковмісного концентрату для хлібобулочних виробів. The possibility of using whey enriched with magnesium and manganese in the production of dry multicomponent milk-containing concentrates for bakery products is considered. The formulation of a dry multicomponent milk-containing concentrate for bakery products has been developed.
Keywords: суха молочна сироватка; хлібобулочні вироби; сухий багатокомпонентний молоковмісний концентрат; whey powder; bakery products; dry multicomponent milk-containing concentrate; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра технології молока і молочних продуктів