Хлусова, Карина ЮріївнаВасильченко, Тетяна ОлександрівнаКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаБілик, Олена Анатоліївна2019-03-212019-03-212018Функціонально-технологічні властивості сухих багатокомпонентних концентратів для хлібобулочних виробів на основі молочної сироватки / К. Ю. Хлусова, Т. О. Васильченко, О. В. Кочубей-Литвиненко, О. А. Білик // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К.: НУХТ, 2017. – Ч. 1. – С. 341.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28890Розглянуто можливість використання сухої молочної сироватки збагаченої магнієм та манганом у виробництві сухих багатокомпонентних молоковмісних концентратів для хлібобулочних виробів. Розроблено рецептуру сухого багатокомпонентного молоковмісного концентрату для хлібобулочних виробів. The possibility of using whey enriched with magnesium and manganese in the production of dry multicomponent milk-containing concentrates for bakery products is considered. The formulation of a dry multicomponent milk-containing concentrate for bakery products has been developed.uk-UKсуха молочна сироваткахлібобулочні виробисухий багатокомпонентний молоковмісний концентратwhey powderbakery productsdry multicomponent milk-containing concentrateкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра технології молока і молочних продуктівФункціонально-технологічні властивості сухих багатокомпонентних концентратів для хлібобулочних виробів на основі молочної сироваткиThesis