Удосконалення технології соусів для рибних консервів із товстолобика білого - Гордієнко, Оксана Володимирівна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Шутюк, Віталій Володимирович (My University, 2019)
В роботі наведено аналіз кінетики процесу ферментативного гідролізу консервів із товстолобика із додаванням розроблених томатних соусів показав. Отримані результати підтверджують, що кращою перетравністю володіють консерви із білого товстолобика із додаванням розроблених томатних соусів, що пояснюється підвищеним вмістом в них органічних кислот та харчових волокон, що в свою чергу дозволяє розширити асортимент консервів із рибної сировини та отримати продукт із високою харчовою цінністю. The analysis of the kinetics of the process of enzymatic hydrolysis of canned carp with the addition of developed tomato sauces showed. The obtained results confirm that the best digestibility is canned from white silver carp with the addition of developed tomato sauces, which is explained by the increased content of organic acids and dietary fiber, which in turn allows to expand the range of canned fish and to obtain a product with high nutrition.
Keywords: технологія; соус; консерви; товстолобик білий; technology; sauce; canned food; silver carp white; кафедра технології консервування