Гуць, Віктор СтепановичКоваль, Ольга Андріївна2015-03-312015-03-312015Гуць, В. С. Визначення терміну придатності харчових продуктів / В. С. Гуць, О. А. Коваль // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : Міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 60-61.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19980Існує багато математичних моделей прогнозування стану системи, які мають безпосереднє відношення до прогнозування якості харчових продуктів і оптимізації різноманітних процесів харчових виробництв. Кожна з них має свої можливості та обмеження і вимагає для інтерпретації і використання відповідного рівня знань та навичок. Більшість моделей отримані на основі аналізу експериментальних даних, коли в основу покладено рівняння регресії, апроксимації функції або системи алгебраїчних рівнянь. There are many mathematical models predicting the state of the system that are directly related to food quality forecasting and optimization of various processes of food production. Each of them has its own capabilities and limitations and requires interpretation and use of relevant knowledge and skills. Most models derived from the experimental results when based on regression equations approximating function or system of algebraic equations.otherпрогнозуваннявиробництвотермін придатностіforecastingproductionshelf lifeкафедра екології та екоменеджментукафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВизначення терміну придатності харчових продуктівOther