Інформаційні онтологічні інструменти для забезпечення дослідницького підходу в STEM-навчанні - Шаповалов, Віктор Борисович; Шаповалов, Євгеній Борисович; Атамась, Артем Іванович; Білик, Жанна Іванівна (My University, 2017)
Описано особливості функціонування інформаційних систем для впровадження дослідницького підходу в навчальну STEM діяльність. Запропоновано до впровадження в навчальні заклади інформаційну систему, розроблену на базі НЦ «МАНУ», за ранжуванням (підбору) дослідних робіт. Описано особливості функціонування системи підбору дослідних робіт. The specificity of the functioning of information systems for the introduction of research method into the STEM-learning activity are described. It was proposed to introduce into the educational institutions an information system developed on the basis of NC "MASU" on the ranking (selection) of research works. Features of functioning of the system of selection of research works are described.
Keywords: кафедра харчової хімії; онтологія; дослідницький підхід; ontology; TODOS; approach in teaching