Внутрішнє інвестування як метод подолання економічної кризи в Україні - Лабирина, Віталіна Олександрівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2018)
Досліджено внутрішнє інвестування як метод подолання економічної кризи в Україні
Keywords: інвестиції; економіка країни; економічна криза; кафедра готельно-ресторанної справи