Корпоративна культура, як неодмінна умова стратегічного розвитку корпорацій - Буковинська, Марія Петрівна (My University, 2010)
Розглянуто концепцію розробки і реалізації соціальної технології «Корпоративна культура»: як ключовий фактор стратегічного розвитку корпорацій, мета якої – посилення конкурентних позицій, соціальної стабільності і ефективності використання трудових ресурсів корпорацій.

We consider the concept of development and implementation of social technologies "Corporate Culture": a key factor in the strategic development corporation, whose goal - strengthening the competitive position, social stability and efficiency of human resources of the corporations.
Keywords: соціальні технології; корпоративна культура; конкурентоспроможність; організація; стратегічний розвиток; social technologies; corporate culture; competitiveness; organization; strategic development