Продовольча безпека: диференціація рівнів продовольчого забезпечення країни - Кундєєва, Галина Олексіївна (My University, 2013)
Проведені теоретичні дослідження, на основі яких запропоновано показник загальної фізичної доступності продовольства як критерій оцінки продовольчого забезпечення. Встановлена відповідність між значенням даного показника і рівнем продовольчого забезпечення. Theoretical researches which the index of general physical availability of food as criterion of estimation of the food providing is offered on the basis of are conducted. Set accordance between the value of this index and level of the food providing.
Keywords: продовольча загроза; продовольчий ризик; показник загальної фізичної доступності продовольства; продовольча криза; food threat; food risk; index of general physical availability of food; food crisis; кафедра економічної теорії