Впровадження стандартів HACCP у закладах ресторанного господарства - Фефелов, Денис Володимирович; Наконечна (Мартинюк), Аліна Сергіївна; Михайлов, Богдан Володимирович; Дударєв, Ігор Миколайович; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2024)
У дослідженні підкреслено важливість впровадження HACCP у закладах ресторанного господарства для забезпечення безпечності харчових продуктів та підвищення довіри споживачів

The study emphasizes the importance of implementing HACCP in restaurant establishments to ensure food safety and enhance consumer trust
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; HACCP; ресторанне господарство; безпечність харчових продуктів; критичні точки контролю; управління ризиками; restaurant industry; food safety; critical control points; risk management