Скопенко, Наталія СтепанівнаСтретович, Олександр Анатолійович2014-06-132014-06-132010Скопенко, Н. С. Сучасні тенденції інтеграції та концентрації в хлібопекарській галузі України / Н. С. Скопенко, О. А. Стретович // Наукові праці. - Одеса, 2010. - Т. 1, Вип. 38. - С. 420-424.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15075Розглянуто сучасні тенденції інтеграції та концентрації виробництва на ринку хлібопродуктів України. Встановлено, що для консолідації факторів зовнішнього і внутрішнього середовища функціонування підприємств найбільш ефективним є використання механізму інтеграції та створення інтегрованих об єднань. The modem tendencies of integration and concentration of production are considered at the market of bread of Ukraine. It is set that for consolidation of factors of external and internal environment of functioning of enterprises most effective is the use of mechanism of integration and creation of computer-integrated associations.uk-UKхлібопекарська галузьконцентраціяінтеграціяоб’єднанняintegrationbaking industryconcentrationassociationкафедра економіки праці та менеджментуСучасні тенденції інтеграції та концентрації в хлібопекарській галузі УкраїниArticle