Хоменко, Микола ДмитровичСорокін, Анатолій ІвановичШтангеєв, Костянтин ОстаповичКухар, Володимир МиколайовичСаповський, Віталій ДмитровичЧернявський, Олександр Петрович2019-11-062019-11-062016Якісна підготовка буряків до перероблення – головна вимога для високоефективної роботи цукрового заводу / М. Д.Хоменко, А. І. Сорокін, К. О. Штангеєв, В. М. Кухар, В. Д. Саповський, О. П. Чернявський // Вісник харчової промисловості. Цукрова галузь. – 2016. – № 7. – С. 2–10.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30233Приведено аналіз причин низького ступеню очистки буряків від забруднення. Наведено теоретичні та розрахункові данні, а також рекомендації для різних режимів роботи якими забезпечуються покращення відмивання та зменшення витрат води. The analysis of the reasons for the low degree of contamination of beets is given. Theoretical and design data are given, as well as recommendations for various modes of operation that provide improved washing and reducing water consumption.uk-UKочищеннявідмиваннякінетична енергіяпотенційна енергіяcleaninglaunderingkinetic energypotential energyкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняЯкісна підготовка буряків до перероблення – головна вимога для високоефективної роботи цукрового заводуArticle