Національний університет харчових технологій2023-02-062023-02-062022Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств : матеріали ХІІI Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, 23-24 листопада 2022 р., м. Київ / Міністерство освіти і науки України ; Національний університет харчових технологій ; Навчально-науковий інститут економіки і управління. – Київ : НУХТ, 2022. – 189 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38989У збірник увійшли тези доповідей учасників ХІIІ Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, в яких розглянуто актуальні питання розвитку сучасного менеджменту підприємств України, ознайомлено читачів з менеджментом внутрішніх та зовнішніх чинників розвитку підприємств харчової промисловості, визначено перспективи менеджменту в умовах відновлення розвитку підприємств. Розраховано на студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, аспірантів, викладачів, наукових працівників, яких цікавлять питання, пов’язані з функціонуванням підприємств у сучасних ринкових умовах. У збірник увійшли тези доповідей учасників ХІIІ Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, в яких розглянуто актуальні питання розвитку сучасного менеджменту підприємств України, ознайомлено читачів з менеджментом внутрішніх та зовнішніх чинників розвитку підприємств харчової промисловості, визначено перспективи менеджменту в умовах відновлення розвитку підприємств. Розраховано на студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, аспірантів, викладачів, наукових працівників, яких цікавлять питання, пов’язані з функціонуванням підприємств у сучасних ринкових умовах.The collection includes the summaries of the reports of the participants of the XIII International Scientific and Practical Conference of Students, Postgraduates and Young Scientists, in which the current issues of the development of modern management of Ukrainian enterprises are considered, the readers are introduced to the management of internal and external factors of the development of food industry enterprises, and the prospects of management in the conditions of the recovery of development are defined enterprises. It is intended for students of economic specialties of higher educational institutions, graduate students, teachers, researchers who are interested in issues related to the functioning of enterprises in modern market conditions.otherменеджмент персоналуменеджментвідновлення розвитку підприємствкризові явища в менеджменті підприємствpersonnel managementmanagementrecovery of enterprise developmentcrisis phenomena in enterprise managementВнесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємствBook