Комплекс рішень для готельних підприємств, які функціонують в умовах війни - Сидоренко, Таїсія Сергіївна; Люлька, Олександр Миколайович; Губеня, Вячеслав Олександрович (My University, 2024)
У роботі представлено аналіз та систематизацію рішень підвищення безпеки та комфорту готельних підприємств, які функціонують в умовах війни

The article presents an analysis and systematization of solutions to improve the safety and comfort of hotel enterprises operating in war conditions
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; готельний бізнес; війна в Україні; hospitality business; war in Ukraine