Вплив на біологічну цінність сосисок з підвищеним вмістом гемового заліза в комплексі з сухою молочною сироваткою - Хорунжа, Тетяна Олегівна; Дяченко, Євгенія Олегівна; Артюх, Інна; Пасічний, Василь Миколайович (My University, 2020)
Розроблено рецептури варених сосисок, до яких входить суха молочна сироватка.
Keywords: сироватка молочна суха; сосиски варені; амінокислотний склад; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів