Сухе картопляне пюре - нетрадиційна сировина у виробництві комплексного хлібопекарського поліпшувача - Халікова, Есма Фаїківна; Білик, Олена Анатоліївна (My University, 2014)
Незважаючи на останні досягнення харчових технологій у виробництві хлібобулочних виробів, зміни в стилі життя споживачів спонукають харчову промисловість та науковців знаходити можливості задовольняти суперечливі, на перший погляд, потреби ринка. Споживач сьогодні хоче мати на столі хлібобулочні вироби з високими органолептичними показниками якості у поєднанні з традиційним зовнішнім виглядом та гарантованою безпекою для здоров'я. Despite recent advances in food technology in the production of bakery products, changes in consumer lifestyles encourage the food industry and scientists to find opportunities to meet contradictory at first glance, the needs of the market. Consumers today want to be present bakery with high quality organoleptic characteristics, combined with a traditional appearance and guaranteed safety for health.
Keywords: харчові технології; хлібобулочні вироби; термін зберігання; food technology; bakery products; shelf life; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів