Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна2021-05-312021-05-312021Камінська, С. В. Розроблення рецептуру йогурту «Чіасан» з чорничним пюре / С. В. Камінська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16квітня 2021 р. –Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 29.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34185Нами було розроблено рецептури йогурту «Чіасан», збагаченого насінням чіа, пюре чорниці та екстрактом стевії. Дослідження проводились з використанням загальноприйнятих методів аналізу фізико-хімічних та органолептичних показників рослинної сировини, напівфабрикатів та готових кисломолочних продуктів./We have developed a recipe for Chiasan yogurt, enriched with chia seeds, blueberry puree and stevia extract. The research was carried out using generally accepted methods of analysis of physicochemical and organoleptic parameters of vegetable raw materials, semi-finished products and finished fermented milk products.otherтехнологія оздоровчих продуктівйогуртчорницяtechnology of health productsyogurtblueberriesкафедра технології оздоровчих продуктівРозроблення рецептури йогурту «Чіасан» з чорничним пюреThesis