Розроблення рецептури йогурту «Чіасан» з чорничним пюре - Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна (My University, 2021)
Нами було розроблено рецептури йогурту «Чіасан», збагаченого насінням чіа, пюре чорниці та екстрактом стевії. Дослідження проводились з використанням загальноприйнятих методів аналізу фізико-хімічних та органолептичних показників рослинної сировини, напівфабрикатів та готових кисломолочних продуктів./We have developed a recipe for Chiasan yogurt, enriched with chia seeds, blueberry puree and stevia extract. The research was carried out using generally accepted methods of analysis of physicochemical and organoleptic parameters of vegetable raw materials, semi-finished products and finished fermented milk products.
Keywords: технологія оздоровчих продуктів; йогурт; чорниця; technology of health products; yogurt; blueberries; кафедра технології оздоровчих продуктів