Дербеда, Роман Олегович2022-04-272022-04-272022Дербеда, Р. О. Удосконалення лінії виробництва сиркового десерту на основі визначення раціонального регламенту її роботи на ТДВ «Яготинський маслозавод» : кваліфікаційна робота ... магістра : 133 Галузеве машинобудування / Роман Олегович Дербеда ; наук. керівник Дмитро Миколайович Люлька. – Київ, 2022. – 100 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37327кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннявідповідність сировинисирковий десертмолочна промисловістьжирбілокказеїнлактозаУдосконалення лінії виробництва сиркового десерту на основі визначення раціонального регламенту її роботи на ТДВ «Яготинський маслозавод»Other