Ковальов, Олександр ВолодимировичБеседа, Сергій Дмитрович2013-04-292013-04-292012Ковальов, О. В. Обґрунтування раціональних режимів роботи хлібопекарських печей / О. В. Ковальов, С. Д. Беседа // XVІ наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, 5-6 грудня 2012 р. : тези доповідей. – Тернопіль, 2012. - Том ІІ. – С. 119.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7702Проведені дослідження роботи печей з рециркуляцією продуктів згоряння – найбільш розповсюдженого типу хлібопекарських печей, при перемінних режимах роботи. У цих печах підвищення продуктивності призводить до збільшення температури відпрацьованих газів, зниження – до зменшення температури відпрацьованих газів. Studies of the oven with recirculation of combustion products - the most common type of bakery ovens with variable modes. These furnaces productivity increases flue gas temperature, lower - to reduce the flue gas temperature.otherхлібопекарська пічпродуктивністьвідпрацьовані газипаливопродукти згоряннятемператураbaking ovenproductivityfuelexhaust gasescombustion productsthe temperatureкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвОбґрунтування раціональних режимів роботи хлібопекарських печейThesis