Керування електроспоживанням промислових підприємств - Копилова, Людмила Олександрівна; Корольов, Є. О.; Бурляй, Ігор Юрійович; Балюта, Сергій Миколайович (My University, 2014)
Завданням керуванням електроспоживанням є забезпечення мінімального відпустку активної потужності від джерела живлення без порушення встановленого технологічного процесу і при дотриманні у кожного приймача електроенергії допустимих відхилень напруги. The task of management is to ensure minimal power consumption leave active power from the power supply without violation of the process and subject to each receiver electricity voltage tolerances.
Keywords: джерело живлення; оптимізація; електроспоживання; power supply; optimization; power consumption; кафедра електропостачання і енергоменеджменту