Ткачук, Юрій МихайловичДоценко, Віктор Федорович2014-12-022014-12-022014Ткачук, Ю. М. Застосування ПАР (поверхнево-активних речовин) у технології хлібобулочних виробів, збагачених молочними білками / Ю. М. Ткачук, В. Ф. Доценко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : Міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 651-652.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18920У багатьох країнах світу, в тому числі й в Україні, спостерігається недостатнє забезпечення населення білковими харчовими продуктами. Оскільки хліб являється продуктом щоденного споживання, тому є найзручнішим для корекції харчової та біологічної цінності харчового раціону.uk-UKмолочні білкихарчовий раціонхлібобулочні виробимолочные белкихлебобулочные изделияпищевой рационdairy proteinsdietbakery productsкафедра готельно-ресторанної справиЗастосування ПАР (поверхнево-активних речовин) у технології хлібобулочних виробів, збагачених молочними білкамиThesis